De stukadoorspecialisten in Zuid-Holland

Wat doen wij

Wij van afwerkingsGigant zijn een aannemersbedrijf dat onder andere goede en ervaren stukadoors in dienst heeft. Wij begrijpen dat strak afgewerkte wanden en plafons een essentieel deel van de woning zijn. Jouw huis is niet alleen een huis maar ook een thuis en wij begrijpen daardoor des te meer dat het belangrijk is jouw visie mee te nemen in ons werk. Ons werk draagt bij aan de waarde en levensduur van een woning, waar wij ons alleen in onderscheiden is dat wij het ook belangrijk vinden dat het bijdraagt in gevoel. Daarom leveren wij tot in de puntjes verzorgde Wandafwerking voor jouw (t)huis, maar ook voor de buitenmuren.

Doordat wij ervaren stukadoors in dienst hebben zijn onze mensen ook multi inzetbaar. Zo maken ze van een huis een thuis. Ook zijn onze mensen inzetbaar om ervoor te zorgen dat projecten snel opgeleverd kunnen worden en ook een bedrijfspand niet te lang in de stijgers hoeft te staan. Kortom onze alrounders kennen het klappen van de zweep en gaan graag voor jouw aan de slag.

Stukadoor schilderen
Stukadoor schilderen

Wat doen wij

Wij Afwerkings Gigant zijn een Stucadoorsbedrijf dat Goedkope stukadoors aanbiedt. Wij begrijpen dat fijn afgewerkte esthetiek van uw woning belangrijk voor u is. Uw huis heeft uw hart en wij erkennen uw liefde voor uw huis. Daarom leveren wij tot in de puntjes verzorgde Wandafwerking en Stukadoren voor uw wanden in het interieur van uw huis, maar ook voor de buitenmuren. 

De buitenkant van uw huis is wat uw gasten in de eerste plaats zullen zien wanneer ze u bezoeken, en als uw buitenmuren niet indrukwekkend zijn, waardoor uw gasten niet onder de indruk zijn van de externe Wandafwerking en Stukadoren, zullen ze dezelfde indruk veronderstellen voor uw interieur. 

Onze Stukadoren is wat uw huis nodig heeft! Als u op zoek bent naar hoge kwaliteit Stukadoren maar tegen goedkope prijzen, dan zijn wij de juiste keuze! Onze Stukadoren is duurzaam wat komt door onze unieke formule voor het pleisterwerk. Wij leveren Stukadoren service op de manier die bij uw ruimte past. De artistieke afwerking en de veelzijdigheid van onze Stukadoren geeft uw muren de nette afwerking die u wenst voor uw woning! De nette en strakke afwerking van onze gestucte wanden geeft uw woning een enorme verfraaiing!

Stucwerk

Sierpleister die uw huis nodig heeft

Onze Sierpleister is een van de beste dingen die u uw huis kunt geven! Sierpleister is de decoratieve en verfraaiende pleister voor uw binnenmuren en plafonds die wij hebben gemaakt met een unieke formule op basis van natte Stukadoren. Wij versterken de natte Stukadoren met glasvezel of jute, wat u maar wilt, om het de juiste sterkte te geven. Deze versterkte Stukadoren geeft ook stevigheid aan de structuur van uw huis. 

De artistieke uitstraling die onze Sierpleister biedt, voldoet aan uw wensen! Het brede scala aan ontwerpen dat wij aanbieden past bij uw verschillende ruimtes en geeft elke ruimte een andere uitstraling die zo betoverend is dat u niet kunt stoppen met kijken! Onze faam is verspreid over de hele regio en wij staan bekend als Stukadoor Poortugaal.

Waarom heeft u onze Wandafwerking nodig?

Het interieur krijgt een meer verzorgde en nette uitstraling met de Wandafwerking die wij leveren. Of het nou gaat om een woning, winkel of kantoorpand. Het zorgt ervoor dat alles een geheel wordt. In overleg en met oog op de wensen van de klant bespreken we de mogelijkheden ten opzichten van de wandafwerking. Zo kunnen we ervoor zorgen dat het er niet alleen uit komt te zien zoals jij voor ogen hebt maar ook functioneel is voor de ruimte. Onze mensen zorgen ervoor dat na het werk de ruimte er schoon en fris uitziet, naast de grote esthetische waarde die je wenst voor het huis en andere ruimtes. Wij werken uitsluitend met de beste producten van begin tot eind waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen.

Sauswerk
Stukadoor zuid holland
Stukadoor zuid holland 2
Sauswerk
Stukadoor zuid holland
Stukadoor zuid holland 2

Waarom heeft u onze Wandafwerking nodig?

Uw interieur krijgt een meer verzorgde uitstraling met de Wandafwerking die wij leveren. Het maakt het opvallend en wij zorgen ervoor dat uw gasten het niet kunnen laten om u te vragen waar u het vandaan heeft! Zowel onze Stukadoren als Sierpleister zorgen ervoor dat uw interieur er schoon en mooi uitziet, naast de grote esthetische waarde die u wenst voor uw huis en andere ruimtes! Onze Stukadoren is zo ontworpen dat het bestand is tegen de zon die uw muur doet verbleken en helpt ook blaasvorming en stof van uw muren te voorkomen. Onze Stukadoren is een hoogwaardige primer voor uw muren waardoor uw verf langer meegaat dan bij andere pleisters mogelijk is. 

Stukadoor zuid holland 1

Onze Stukadoren passen bij uw wensen en behoeften

Onze Stukadoren zijn sterk en robuust die voldoende zijn voor de stevigheid van uw muren. Ons team van experts staat voor u klaar om u op de juiste manier te begeleiden zodat uw woning voldoet aan uw wensen. Ook wij als Stukadoor Oostvoorne zijn ons bewust van het feit dat de stijl van wensen per gebied verschilt. Onze vakmensen worden uit uw eigen omgeving geplukt en zijn opgegroeid met het begrijpen van het soort mensen. Wij als Stukadoor Rhoon hebben kennis van uw keuzes en wensen. Het assortiment dat wij aanbieden is voorbereid met uw wensen in gedachten, zodat u alles wat u nodig heeft op één plek krijgt. 

Onze Stukadoren hebben naam gemaakt in Zuidland waardoor wij bekend staan als Stukadoor Zuidland. Door onze deskundige en specialistische service zijn onze klanten onder de indruk van de gewenste service tegen scherpe tarieven! 

Hoe gaat Afwerkingsgigant te werk?
stucwerk 1

Verkennend gesprek

stucwerk 2

Plan en prijs opgave

stucwerk 3

Uitvoering van het project

stucwerk 4

Afronding en nazorg

Waar kunt u ons vinden?

Ons bedrijf is gevestigd in Zuid-Holland. Je kunt ons dus ook veel vinden in deze regio vinden. Wij zijn werkzaam sinds 2008 en hebben dan ook een mooie naam opgebouwd. Wij zijn trots op de projecten en klussen die we mogen uitvoeren of het nu gaat om een woonkamer of een volledig project, wij doen alles met evenveel plezier en oog voor detail.

Ook zijn wij werkzaam in andere regio’s. wel is dit afhankelijk van de grote van een klus of project. De aanvraag kan altijd via onze website ingediend worden. Aan de hand hiervan zal er contact opgenomen worden om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Onze website staat vol met onze ontwerpen en mogelijkheden. Wij van AfwerkingsGigant houden rekening met uw gemak en hebben onze website geïntroduceerd waardoor je gemakkelijk online je aanvraag kan indienen. Nadat wij de aanvraag ontvangen hebben zullen we binnen 24 uur contact opnemen. Aan de hand hiervan weet je ongeveer wat je van ons kan verwachten. Mocht dit naar tevredenheid zijn zullen we langs komen om samen met jouw de verdere mogelijkheden te bespreken en een uiteindelijke prijsopgaven te maken.

Direct een medewerker spreken?

Klaar om te beginnen?

We helpen je graag bij de start van je nieuwe projecten.
Met onze ervaring ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze diensten

Vloeren

VLOEREN DIENSTEN

prijs schilderwerken nieuwbouw

STUCWERK DIENSTEN

huis sauswerk

SAUSWERK DIENSTEN